Καταπληκτικό Περιβάλλον!

Βρίσκεται περίπου 3 χλμ. Από το κέντρο των Χανίων, οι Άγιοι Απόστολοι είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό γνωστό για τα προστατευόμενα δάση του καθώς και για τα beach volley παιχνίδια κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών.

Η ιδανική του τοποθεσία – ανάμεσα στην πόλη των Χανίων προς τα ανατολικά και τα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά προς τα δυτικά – οι Αγιοι Αποστόλοι είναι το ιδανικό μέρος για να επιλέξετε μια τέλεια μέρα στην παραλία.

Οι αμμώδεις παραλίες της περιοχής θα σας κάνουν να ερωτευτείτε αμέσως με την περιοχή. Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικές παραλίες στους Αγίους Αποστόλους και το καθένα είναι κατάλληλο για τον δικό του κόλπο. Η Χρυσή Ακτή («Golden Beach») είναι πιθανότατα η πιο δημοφιλής από αυτές τις τρεις λόγω της χρυσής άμμου. Το δεύτερο είναι αρκετά δημοφιλές για τους κολυμβητές, καθώς είναι πραγματικά μεγάλο και ευρύ και είναι η ιδανική παραλία για να απολαύσετε πραγματικά τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.

Share:
Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Call Now ButtonCall us directly